ixias, de menselijke kant
van verandering

Over ixias

The most important driver of success is culture.

- Satya Nadella, CEO Microsoft

Over ixias

Wij zijn een team jonge professionals gespecialiseerd in het nóg leuker maken van digitaal samenwerken en het verbeteren van teamproductiviteit. Hierbij stellen wij de menselijke kant van verandering centraal

ixias is opgericht in 2019 door ondernemer Danny Geboers. Na jaren bij Microsoft te hebben gewerkt heeft hij de keuze gemaakt om met ixias bedrijven te ondersteunen bij het slimmer digitaal samenwerken en het verbeteren van teamproductiviteit.

Wij zien helaas nog veel technische implementaties (zoals Microsoft 365) voorbij komen waarbij de aandacht en impact voor medewerkers niet centraal staat. Dit willen wij met ixias veranderen en daarom stellen wij de adoptie en het verandermanagement centraal. Ons vertrekpunt is dan ook de impact en begeleiding van jullie medewerkers – technologie is hierbij ondersteunend.

Wij vinden het erg belangrijk om als individu en als organisatie iets terug te geven aan de maatschappij. Daarom zetten wij ons actief in voor vrijwilligerswerk en initiatieven, zoals KiKa, het Prinses Máxima Centrum en Villa Pardoes. Wij geloven dat mensen die vrijwilligerswerk doen, positiever in het leven staan, wat weer een positief effect heeft op je werkplezier en productiviteit.

Hoe is de naam ixias ontstaan?

De naam ixias is afkomstig van een kleurrijke vlinder uit Sri Lanka. De vlinder heeft meerdere betekenissen als symbool, zoals transformatie en verandering. De vlinder laat zien dat verandering tot iets anders, nog mooiers kan leiden. Dit is waar ixias in de kern voor staat.

Kernwaarden
Open
Down-to-earth
Plezier
Samen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is verankerd in de bedrijfsvoering van ixias. Bij ons dagelijkse werk houden wij rekening met mens, milieu en klimaat. Wij steunen dan ook met trots:

KiKa
Jaarlijks krijgen helaas ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. Daarom steunen wij KiKa en het Prinses Máxima Centrum.

Villa Pardoes
Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor familie die droomt van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

terug
naar
boven