Ixias, samen succesvol.

Microsoft 365 | Teams

Table du Sud verbetert interne communicatie

Table du Sud verbetert interne communicatie

Table du Sud is opgericht door de broers Evert en Teun Antonissen. “Eind 2014 maakten we in de garage van onze ouders een bartafeltje voor eigen gebruik. Binnen een mum van tijd verkochten we er vijf in een week via marktplaats.” Door de positieve reacties kwam het besef om het geheel serieuzer te gaan aanpakken. Inmiddels bestaat Table du Sud zes jaar en blijft het groeien.

Table du Sud verbetert interne communicatie

Waarom Microsoft Teams?

Door de snelle groei van de organisatie en het verder professionaliseren van de ICT omgeving is er gekozen voor het Office 365 platform. Door productinformatie voor alle medewerkers centraal te stellen in Microsoft Teams werkt Table Du Sud naar een nog hogere klantbeleving en klanttevredenheid. Voorheen was deze informatie op verschillende locaties opgeslagen en daarmee moeilijk vindbaar voor collega’s. Door de inzet van Microsoft Teams is de interne communicatie sterk verbeterd en met Office 365 en een nieuw ERP systeem is Table Du Sud klaar voor de ambitieuze groei.

Neem een kijkje in de prachtige showroom en werkplaats van Table Du Sud in Heeze.

Danny heeft ons de waarde van Microsoft Teams laten inzien en er mede voor gezorgd dat onze interne communicatie en werkwijze
aanzienlijk is verbeterd.

- Teun Antonissen - Directeur

Ook benieuwd wat Microsoft 365 of Microsoft Teams voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij komen graag (virtueel) op de koffie.

terug
naar
boven