Ixias, samen succesvol.

Diensten

De volgende stap naar het nóg slimmer digitaal samenwerken en vergaderen
Dienst

Zorg voor de juiste Microsoft 365 adoptie en communicatie

Technologische implementaties zoals een nieuwe werkplek gaan vaak samen met een andere digitale manier van samenwerken. Maar hoe zorg je nou voor de juiste adoptie, digitale leermiddelen en communicatie?

Als Microsoft – en Prosci gecertificeerd partner begeleiden wij Microsoft 365 adoptie, communicatie en verander projecten. Het ADKAR model zorgt voor een duidelijke structuur en middelen om de nieuwe werkplek goed aan te laten sluiten bij de wensen van jullie medewerkers. Wat uiteindelijk resulteert in een hogere medewerkerstevredenheid en optimaal gebruik van Microsoft 365.

Awareness (bewustzijn)

Medewerkers bewust maken van de noodzaak van de verandering.

Verder

Desire (verlangen)

Medewerkers zien de noodzaak - 'What's in it for me' - om deel te nemen aan de verandering en het volledig te ondersteunen.

Verder

Knowledge (besef)

Door kennis van het veranderingsproces wordt het voor medewerkers duidelijk wat het (eind)doel is van de verandering.

Verder

Ability (vermogen)

Door het vermogen om nieuwe vaardigheden te leren en aan te sturen op ander gedrag, wordt de verandering beter geaccepteerd.

Verder

Reinforcement (bekrachtiging)

Door de verandering te bekrachtigen, is het voor alle medewerkers duidelijk dat dit de beste route is.

Verder
Dienst

Haal meer uit Microsoft 365 voor het MKB

Heb je ook het idee dat je niet alles uit Microsoft 365 haalt? En hoe blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van Microsoft Teams? En wat kun je nou eigenlijk met Power Automate, PowerApps en Microsoft Viva? Voor ons hebben deze apps geen geheimen en wij adviseren jullie dan ook graag over de mogelijkheden.

Wij doen dit door groots te denken maar vooral klein te beginnen:

Fase 1

Inventarisatie samenwerken

Hier gaan we in gesprek met jullie medewerkers om de technologische uitdagingen op te halen. Ook krijgen wij hier een goed beeld van de technische uitdagingen die jullie medewerkers ervaren.

Fase 2

Visie & pilots

Medewerkers raken geïnspireerd door een duidelijke visie in combinatie met 'goed voorbeeld doet volgen'. Wij ondersteunen bij het opstellen van de communicatie om een duidelijke visie uit te dragen.

Fase 3

Digitale vaardigheden

Wij trainen en begeleiden jullie medewerkers in het gebruik van de nieuwe technologische omgeving. Ook werken wij met een online leerplatform zodat jullie medewerkers op eigen tempo de kennis tot zich kunnen nemen of teruglezen.

Fase 4

Continu verbeteren en bijblijven

Omdat Microsoft 365 en Teams continue nieuwe functionaliteiten krijgen, zorgen wij dat jullie ambassadeurs maandelijks op de hoogte blijven.

Wij maken er geen technisch feestje van maar halen er wel het optimale uit!
Dienst

Hybride werken en online vergaderen

Het thuiswerken en daarmee het gebruik van online vergaderen met o.a. Microsoft Teams heeft afgelopen jaar een vogelvlucht genomen. We hadden met z’n allen veel minder reistijd en werkte productiever maar al dat online vergaderen zorgt voor een hele andere dynamiek van vergaderen.

Het moment is nu om de lessen van de coronatijd om te zetten naar een vorm van hybride werken. Vragen die nu naar voren komen bij hybride werken zijn o.a. Wat heeft voor ons in deze periode gewerkt, hoe ga ik om met een vergadering die zowel fysiek als online is, welke rituelen willen we behouden, wat heeft dit gevraagd van onze medewerkers, enz. Wij adviseren bedrijven over het doorbreken van patronen en het behouden van werkgeluk. Zoals altijd doen we dit door medewerkers centraal te stellen en daarbij verbinden we organisatie, mens en technologie.

Dienst

Microsoft 365 Chatbot in MS Teams | WorkplaceBuddy

WorkplaceBuddy is een interactieve en intelligente chatbot met e-learning, die medewerkers helpt met vragen bij het gebruik van de Digitale Werkplek (Microsoft 365). En dit allemaal in Microsoft Teams.

 

Download hier de WorkplaceBuddy onepager met alle voordelen op een rij. En zien is geloven, vraag daarom vrijblijvend een demo aan.

Wij geloven dat onze inzet moet bijdragen aan kennis en kunde voor jullie medewerkers om toekomstige veranderingen zelfstandig op te pakken.

Onze aanpak
Pragmatisch
Groot denken, klein beginnen
Passie voor Microsoft Cloud
Trusted advisor
terug
naar
boven