Ixias, samen succesvol.

Diensten

De volgende stap naar het nóg slimmer digitaal samenwerken en vergaderen
Dienst

Zorg voor de juiste Microsoft 365 adoptie en communicatie strategie

Technologische implementaties zoals een nieuwe werkplek gaan vaak samen met een andere digitale manier van (samen)werken. Zoals wij zeggen; “Organisaties veranderen niet, mensen wel”, maar hoe zorg je nou voor de juiste adoptie en communicatie en welke middelen zit je hiervoor in?

Als Microsoft partner zijn wij Prosci gecertificeerd en deze toolkit helpt bij het begeleiden van de verandering. Het ADKAR model geeft duidelijke kaders om de nieuwe werkplek goed aan te laten sluiten bij de wensen van jullie medewerkers. Wat uiteindelijk resulteert in een hoger gebruik en medewerkerstevredenheid.

Awareness (bewustzijn)

Medewerkers bewust maken van de noodzaak van de verandering.

Verder

Desire (verlangen)

Medewerkers zien de noodzaak - 'What's in it for me' - om deel te nemen aan de verandering en het volledig te ondersteunen.

Verder

Knowledge (besef)

Door kennis van het veranderingsproces wordt het voor medewerkers duidelijk wat het (eind)doel is van de verandering.

Verder

Ability (vermogen)

Door het vermogen om nieuwe vaardigheden te leren en aan te sturen op ander gedrag, wordt de verandering beter geaccepteerd.

Verder

Reinforcement (bekrachtiging)

Door de verandering te bekrachtigen, is het voor alle medewerkers duidelijk dat er geen weg meer terug is.

Verder
Dienst

Haal meer uit Microsoft 365 voor het MKB

Heb je ook het idee dat je niet alles uit Microsoft 365 haalt? En hoe blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen zoals Microsoft Teams. En wat kan je met Power Automate en PowerApps? Voor ons geen hebben deze apps geen geheimen en wij adviseren jullie dan ook graag over de mogelijkheden.

Wij doen dit door groots te denken, maar wel klein en pragmatisch beginnen:

Fase 1

Inventarisatie samenwerken

Hier gaan we in gesprek met jullie medewerkers om de samenwerk verbeteringen op te halen. Ook krijgen wij hier een goed beeld van de technische uitdagingen die jullie medewerkers ervaren.

Fase 2

Visie & goede voorbeeld

Medewerkers raken geïnspireerd door een duidelijke visie i.c.m. goed voorbeeld doet volgen. Wij ondersteunen directie - en management teams bij het uitdragen van deze boodschap.

Fase 3

Digitale vaardigheden

Wij trainen en begeleiden jullie medewerkers in het gebruik van de nieuwe omgeving. Ook werken wij met online trainingsplatformen zodat jullie medewerkers op eigen tempo de kennis tot zich kunnen nemen of teruglezen.

Fase 4

Continu verbeteren en bijblijven

Omdat Microsoft 365 en Teams continue nieuwe functionaliteiten krijgen, zorgen wij dat jullie medewerkers continue bijblijven door de inzet van online leeromgevingen en het opleiden van ambassadeurs binnen jullie eigen organisatie.

Wij maken er geen technisch feestje van maar halen er wel het optimale uit!
Dienst

Hybride werken en online vergaderen

Het thuiswerken en daarmee het gebruik van online vergaderen met o.a. Microsoft Teams heeft afgelopen jaar een vogelvlucht genomen. We hadden met z’n allen veel minder reistijd en werkte productiever maar al dat online vergaderen zorgt voor een hele andere dynamiek van vergaderen.

Het moment is nu om de lessen van de coronatijd om te zetten naar een vorm van hybride werken. Vragen die nu naar voren komen bij hybride werken zijn o.a. Wat heeft voor ons in deze periode gewerkt, hoe ga ik om met een vergadering die zowel fysiek als online is, welke rituelen willen we behouden, wat heeft dit gevraagd van onze medewerkers, enz. Wij adviseren bedrijven over het doorbreken van patronen en het behouden van werkgeluk. Zoals altijd doen we dit door medewerkers centraal te stellen en daarbij verbinden we organisatie, mens en technologie.

Dienst

Zet gamification in voor een betere adoptie van Microsoft 365

Wij geloven dat Microsoft 365 gamification een nieuwe methode is om een grote groep van jullie medewerkers op een laagdrempelige manier te bereiken. Daarom zijn wij partner van het Microsoft 365 online gamifcation platform met als doel de adoptie verhogen.

Met onze ready-to-play games inspireren we jullie medewerkers om effectiever en plezieriger samen te werken. Gedurende vijf weken gaan medewerkers in teamverband aan de slag met verschillende opdrachten, gewoon uit te voeren tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor leren medewerkers direct in de praktijk en wordt er een duurzame (gedrags)verandering gecreëerd: win-win dus.

Zien is geloven! Wij verzorgen graag kosteloos een demo van de verschillende games. Neem hier contact met ons op.

Wij geloven dat onze inzet moet bijdragen aan kennis en kunde voor jullie medewerkers om toekomstige veranderingen zelfstandig op te pakken.

Onze aanpak
Pragmatisch
Groot denken, klein beginnen
Passie voor Microsoft Cloud
Trusted advisor
terug
naar
boven