Ixias, samen succesvol.

Dienst

Haal meer uit Microsoft 365 voor het MKB

Heb je ook het idee dat je niet alles uit Microsoft 365 haalt? En hoe blijf je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van Microsoft Teams? En wat kun je nou eigenlijk met Power Automate, PowerApps en Microsoft Viva? Voor ons hebben deze apps geen geheimen en wij adviseren jullie dan ook graag over de mogelijkheden.

Wij doen dit door groots te denken maar vooral klein te beginnen:

Fase 1

Inventarisatie samenwerken

Hier gaan we in gesprek met jullie medewerkers om de technologische uitdagingen op te halen. Ook krijgen wij hier een goed beeld van de technische uitdagingen die jullie medewerkers ervaren.

Fase 2

Visie & pilots

Medewerkers raken geïnspireerd door een duidelijke visie in combinatie met 'goed voorbeeld doet volgen'. Wij ondersteunen bij het opstellen van de communicatie om een duidelijke visie uit te dragen.

Fase 3

Digitale vaardigheden

Wij trainen en begeleiden jullie medewerkers in het gebruik van de nieuwe technologische omgeving. Ook werken wij met een online leerplatform zodat jullie medewerkers op eigen tempo de kennis tot zich kunnen nemen of teruglezen.

Fase 4

Continu verbeteren en bijblijven

Omdat Microsoft 365 en Teams continue nieuwe functionaliteiten krijgen, zorgen wij dat jullie ambassadeurs maandelijks op de hoogte blijven.

Wij maken er geen technisch feestje van maar halen er wel het optimale uit!
terug
naar
boven