Ixias, samen succesvol.

Over Ixias

The most important driver of success is culture.

- Satya Nadella, CEO Microsoft

Over Ixias

Wij zijn een team jonge professionals gespecialiseerd in het nóg leuker maken van digitaal samenwerken en het verbeteren van teamproductiviteit. Hierbij stellen wij de menselijke kant van verandering centraal

Ixias is opgericht in 2019 door ondernemer Danny Geboers. Na jaren bij Microsoft te hebben gewerkt heeft hij de keuze gemaakt om met Ixias bedrijven te ondersteunen bij het slimmer digitaal samenwerken en het verbeteren van teamproductiviteit.

Wij zien nog veel technische werkplek/ Microsoft 365 implementaties waarbij de aandacht en impact voor medewerkers niet centraal staat. Dit willen wij met Ixias veranderen en daarom stellen wij de adoptie, digivaardigheid en verandering voor medewerkers centraal. Ons vertrekpunt is dan ook de impact en begeleiding van jullie medewerkers – technologie is hierbij ondersteunend.

Wij vinden het erg belangrijk om als individu en als organisatie iets terug te geven aan de maatschappij. Daarom zetten wij ons actief in voor vrijwilligerswerk en initiatieven, zoals KiKa en het Amalia Kinderfonds. Wij geloven dat mensen die vrijwilligerswerk doen, positiever in het leven staan, wat weer een positief effect heeft op je werkplezier en productiviteit.

Hoe is de naam Ixias ontstaan?

De naam Ixias is afkomstig van een kleurrijke vlinder. De vlinder heeft meerdere betekenissen als symbool, zoals transformatie en verandering. De vlinder laat zien dat verandering tot iets anders, nog mooiers kan leiden. Deze mindset zit in het DNA van Ixias.

Kernwaarden
Open
Down-to-earth
Plezier
Samen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij steunen dan ook met trots:

KiKa
Jaarlijks krijgen helaas ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen.

Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis
Een ziekenhuisopname van een kind is een ingrijpende gebeurtenis voor zowel het kind als de ouders. Het vertrouwde om je heen valt weg en maakt plaats voor heel veel onzekerheden. Dan is het fijn dat je op de beste zorg kunt rekenen in een ziekenhuis dat speciaal op kinderen en hun ouders is afgestemd. Lees hier meer over onze bijdrage.

terug
naar
boven