Ixias, samen succesvol.

Microsoft 365 | Teams

Lavans verkleint afstand met collega's en klanten door inzet Microsoft Teams

Lavans verkleint afstand met collega’s en klanten door inzet Microsoft Teams

Al ruim 90 jaar is Lavans een zelfstandig familiebedrijf en verhuren bedrijfskleding, poetsdoeken, sanitair- en vloerhygiëne aan andere bedrijven. Lavans voorziet klanten van de juiste producten en neemt het wassen, repareren en het vervangen van onbruikbare artikelen volledig uit handen.

Lavans staat  bekend om haar ‘ongewoon gewone dienstverlening’. Lavans houdt het graag simpel, gewoon zoals het is.  Klanten krijgen wat ze mogen verwachten: een dienstverlening met eerlijke afspraken, goede kwaliteit en vertrouwde gezichten.

Deze uitgangspunten passen ook erg goed bij die van Ixias. Wij zijn dan ook erg trots dat we de medewerkers van Lavans mochten begeleiden in het digitaal samenwerken en vergaderen met Microsoft Teams. De volgende stap is een social intranet op basis van Microsoft SharePoint.

Lavans verkleint afstand met collega’s en klanten door inzet Microsoft Teams

Het klantenbestand van Lavans bestaat uit 10.000 bedrijven door heel Nederland. Medewerkers zijn werkzaam vanuit zes locaties om zo elke klant snel én persoonlijk te bereiken. Naast de reeds vernieuwde wasserij in Helmond beschikt Lavans over een kledingatelier in Noord-Macedonië. Er wordt dus op veel verschillende plekken samengewerkt. Waar voorheen communicatie vooral fysiek verliep óf telefonisch, biedt samenwerken en vergaderen via Microsoft Teams uitkomst. Die samenwerking reikt zelfs tot in Noord-Macedonië.

Zoals je ziet op de foto is iedereen heel erg blij met de introductie van Microsoft Teams maar een laptophouder of Surface Hub was erg handig geweest. 😊

Sinds de introductie van Microsoft Teams maak ik dagelijks gebruik van het programma. Het heeft bijna mijn telefoon en mailbox vervangen. Sterker nog, het biedt nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we via Microsoft Teams een complete fotoshoot in Noord-Macedonië begeleid. Een gewaagde actie, omdat het om de coverfoto van een magazine ging. Geweldig dat het resultaat exact geworden is, zoals het ook geweest zou zijn met fysieke begeleiding.

- Daniëlle van Gemert - Afdeling Marketing & Communicatie

Ook benieuwd wat Microsoft 365 of Microsoft Teams voor jullie medewerkers kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij komen graag (virtueel) op de koffie.

terug
naar
boven