Ixias, samen succesvol.

Microsoft 365 | Teams

Swanenberg zet volgende stap in ICT professionalisering

Swanenberg zet volgende stap in ICT professionalisering

Swanenberg Hydraulic Systems is specialist op het gebied van hydraulische techniek, ontwerp, inbedrijfstelling en preventief onderhoud. Bij Swanenberg Hydraulic Systems staat de mens centraal. De mens als klant en de mens als medewerker. Wanneer een team van mensen elkaar goed aanvoelt worden de beste prestaties geleverd. Swanenberg Hydraulic Systems wil graag een partner voor haar klant zijn. Samen met de klant een project tot een goed einde brengen. Daarbij staan de kernwoorden familiebedrijf, verantwoordelijkheid, daadkracht en vermogen centraal!

Swanenberg zet volgende stap in ICT professionalisering

Waarom Microsoft Teams?

Swanenberg heeft gekozen om Microsoft Teams te introduceren voor haar monteurs, zodat ze op locatie van de klant technische gegevens en informatie van producten kunnen raadplegen. Deze informatie stond verouderd op kantoor of op papier in de bedrijfsauto. Door deze digitaal en centraal beschikbaar te stellen hebben zij altijd de meest recente informatie beschikbaar. Door de monteurs met elkaar te laten chatten kunnen zij sneller antwoorden krijgen op technische vragen en daarmee de klant beter en sneller ondersteunen.

Ook zijn de veiligheidsvoorschriften en het prikbord digitaal beschikbaar gesteld zodat de gehele organisatie op de hoogte is van het actuele nieuws en veiligheidsvoorschriften.

Ixias heeft ons enorm geholpen om Office 365 optimaal te benutten, we wisten dat er erg veel mogelijk was maar door de hoeveelheid werk kwamen wij er zelf niet aan toe om dit allemaal uit te zoeken. Danny is met enkele medewerkers in gesprek gegaan om de wensen en mogelijkheden te bekijken. Dit is door Danny perfect vertaald naar een plan van aanpak. Dit plan zijn wij vervolgens uit gaan rollen. Inmiddels is iedereen erg enthousiast en hebben wij een erg goede stap gezet richting de verdere ICT professionalisering van Swanenberg Hydraulic Systems.

- Roel Swanenberg

Ook benieuwd wat Microsoft 365 of Microsoft Teams voor jullie medewerkers kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij komen graag (virtueel) op de koffie.

terug
naar
boven