Vol trots lanceren wij onze nieuwe website

Het is zover. Na maanden van voorbereiding en vele uurtjes hard werken kunnen wij jullie met trots onze nieuwe website laten zien!

De nieuwe website van Ixias heeft een compleet nieuwe vormgeving gekregen met veel sprekende foto’s van ons kantoor in Microlab op Strijp-S Eindhoven. De website biedt een duidelijk overzicht van de diensten van Ixias. Via de blog pagina delen wij graag onze kennis met jullie. En ben je benieuwd waar de naam Ixias voor staat, kijk dan eens op de cultuur pagina.

Ixias is een adviesbureau gespecialiseerd in de menselijke kant van verandering bij digitale transformatie. Wij geloven dan ook dat de waarde niet zozeer in de technologie zit, maar vooral in de ervaring van medewerkers. Om dit te realiseren voeren wij regie over veranderprogramma’s en coachen wij managementteams en professionals.

Wij nodigen je uit om door onze vernieuwde site te klikken en te scrollen. We horen graag wat je ervan vindt en vergeet niet, de koffie staat klaar.

Last but not least nog een enorme dank voor het team van 101media welke de vernieuwde website heeft gerealiseerd.

101Media uit Deurne heeft voor de ontwikkeling en design van de nieuwe site gezorgd. Het fijne is dat ze bij 101media echt meedenken en goed advies kunnen geven, zowel over het ontwerp als de technische invulling.