Eén van de beste manieren om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is om reizen en contact te vermijden. Om dat voor bedrijven beter mogelijk te maken, biedt Microsoft een gratis probeerversie van zes maanden aan van Microsoft Teams. Teams is dé hub voor samenwerken en communiceren in groepsverband. Het biedt medewerkers een gebruikersvriendelijke, veilige en geïntegreerde oplossing om samen te werken en digitaal te vergaderen. Zowel intern als extern.

Als Microsoft partner, leggen wij graag uit wat Microsoft Teams, hét samenwerkplatform van Microsoft, biedt voor organisaties tijdens de uitbraak van het COVID-19 coronavirus. Wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag gaat met de gratis Microsoft Teams oplossing om thuis te leren of te werken.

Centrale communicatie met de Crisisfunctie binnen Microsoft Teams en Power Platform

Microsoft heeft een “Crisis Communication” app uitgebracht die voor elke klant gratis te downloaden is. Het grote voordeel is dat alle relevante communicatie omtrent COVID-19 coronavirus op één centrale plaats staat voor medewerkers.

De volledige uitleg vind je in dit Microsoft Tech artikel.

 

Microsoft Teams gebruikersadoptie en e-learning

Wij ondersteunen organisaties bij het slimmer digitaal samenwerken en focussen hierbij op de verandering voor medewerkers. Door het versneld uitrollen of beschikbaar stellen van Microsoft Teams is het belangrijk om te letten op gebruikersadoptie omdat jullie medewerkers wellicht nog niet volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden en functionaliteit van Microsoft Teams.

Wij werken samen met Workplace Buddy om een Office 365 e-learning platform beschikbaar te stellen voor jullie medewerkers zodat iedereen middels functionele Office 365 video’s op eigen tempo en op afstand bij kan blijven.

Kijk ook eens naar de populaire Nederlandse Microsoft Teams Adoptie handleiding voor medewerkers of onze Office 365 & Teams gebruikersadoptie aanpak.

Hieronder nog enkele handige websites: